Escape Room Eindhoven

Escape Room Eindhoven

Ga voor een spannend en uniek uitje en boek een Escape Room in Eindhoven. Met een toffe escape room ben je minstens een uur bezig en kun je vanaf 2 of meer personen puzzels kraken en mysteries oplossen. Over het algemeen duurt een escape room één uur, maar op sommige locaties kun je meerdere escape rooms in Eindhoven met elkaar combineren zodat je een vullend dagprogramma hebt. Een escape room is geschikt voor het gehele gezin en verschillende leeftijden.

Escape Room Eindhoven: Wat is het?

Een escape room is een ruimte met allerlei puzzels en codes welke je moet kraken om uit de kamer te geraken. Je wordt opgesloten in de kamer en de sleutel/oplossing vind je pas na het oplossen van puzzels. De meeste escape rooms hanteren een maximumtijd van één uur en het is dan ook een uitdaging om vóór dit uur uit de kamer te komen. Lukt het helaas toch niet? Dan heb je de opdracht niet gehaald en wordt je na een uur uit de kamer gehaald. Er zijn veel verschillende escape rooms met verschillende thema’s; geen één escape room is dezelfde. Er zijn zelfs locaties die meer dan een escape room in Eindhoven aanbieden.

Probeer te ontsnappen uit een Escape Room in Eindhoven

In Eindhoven vind je meerdere spannende escape rooms waarbij het niet altijd even vanzelfsprekend is dat je het binnen een uur op kunt lossen. Kom je met de trein? Dan vind je op loopafstand vanaf het station een aantal escape rooms, maar je kunt bijvoorbeeld ook in Strijp S terecht voor een uur puzzels kraken.

Registreren

Heb je een account?