Eindhoven

Vanaf Centraal Station Eindhoven loop je zo restaurant Yokohama binnen. Van dinsdag tot en met zondag kun je hier heerlijk verse sushi eten. Een leuk detail aan dit restaurant is dat de sushi voorbij komt op een lopende band en je de koks live de gerechten ziet maken. Op hun Instagram account vind je meerdere leuke kiekjes van hun gerechten waardoor je spontaan honger krijgt.

Lounge 8 in Eindhoven heeft een chique uitstraling met rustige kleuren en geeft jou direct het gevoel dat je je in Azië bevindt. Het restaurant is zeer geschikt voor mensen met allergieën en ook dieetwensen zijn geen enkel probleem. Vanaf Centraal Station Eindhoven ben je binnen enkele minuten bij Lounge 8. Tevens beschikt het restaurant over twee andere vestigingen in Nijnsel en Roosendaal.

Gelegen in hartje Eindhoven in de Oude Rechtbank op Stratumseind vind je Next Level Escaperoom Eindhoven. Ze bieden twee verschillende escape rooms, waarbij de verhalen zelfs op elkaar aansluiten. Daarnaast kun je ook terecht voor een lekker hapje en drankje en kun je de avond ook aanvullen met een gezellige pubquiz. Je hoeft je hier zeker niet te vervelen!

Escaperoom040 ligt midden in het centrum van Eindhoven in het oude Light Appliance Centre van Philips. Er zijn vijf verschillende kamers om te spelen, de een nog moeilijker dan de ander. Ben je met een grote groep, dan kun je in de kamer The Submarine met maar liefst 10 personen terecht! Maar ook met een duo van twee spelers kun je hier een leuke kamer spelen.

Bij Xitroom Eindhoven kun je al terecht vanaf 2 spelers. Er worden twee verschillende kamers aangeboden, de “Professor” en “Crack the safe”. Bij beide kamers ligt het percentage van oplossen boven de 80%. Je zult hoogstwaarschijnlijk dus niet teleurgesteld naar huis gaan.

Een bezoek aan de Escape room Eindhoven vergeet je nooit meer. 60 minuten lang sta je op scherp en beleef je samen met je familie, vrienden of collega’s een ongekend avontuur. Stel je zenuwen op de proef in het crime lab of maak een doldwaze reis om de wereld in onze adventure camper. Welke Escape room je ook kiest, sensatie verzekerd!

DAF Museum is gelegen in Eindhoven, Noord-Brabant.

Museum Kempenland is gelegen in Eindhoven, Noord-Brabant.

Philips Historische Producten is gelegen in Eindhoven, Noord-Brabant.

Ton Smits Huis is gelegen in Eindhoven, Noord-Brabant.