Internationaal

Creme voorziet jou van heerlijke ontbijt-, lunch en dinergerechten welke in de open keuken voor je klaargemaakt worden. Van dinsdag tot en met zondag kun je tot 12.00 uur terecht voor huisgemaakte granola, een breakfast smoothie of Shakshuka (heel goed tegen katers!). Na 12.00 uur schuif je aan voor een shared lunch of shared diner, waarbij je kunt kiezen uit onder andere Falafel burgers, Stoofpannetje Lam of een Poké Bowl.

Ben jij een grote broodliefhebber? Dan wil je zeker een bezoekje wagen aan het Vlaamsch Broodhuys op de Vughterstraat. Neem plaats in de ochtend voor een heus Bakkersontbijt, kies voor een zoete lekkernij voor bij de koffie of bestel een verse salade als lunch. Ben jij ook direct fan van het heerlijk verse brood? Je kunt aan de counter ook broden kopen om mee te nemen naar huis.

Lekkere broodjes zonder poespas, dat is waar Kras2 in de Willem II straat voor staat. Het schattige zakje bereidt alles vers voor je klaar en komt het bij bedrijven binnen de cityring zelfs bezorgen. Geniet van Vegan gerechten, Maaltijdsalades, Vers belegde broodjes en nog veel meer!

De Katterug is zeven dagen per week geopend waardoor jij dus iedere dag langs kunt voor een heerlijk bereide lunch. Het vriendelijke personeel helpt je graag verder en ook wordt er uitgebreid meegedacht indien er dieetwensen of allergieën zijn. Neem met goed weer plaats op het kleine, maar gezellige terras om te genieten van het buitenweer.

Heb je zin een goeie koffie met ambachtelijk stuk taart, een relaxt ontbijtje of een lekkere lunch in de meest knusse en bijzondere buurt in Tilburg? Dan ben je bij Lunchcafé Nieuwland aan het juiste adres. Ook voor borrels is dit een leuke plek om met een gezelschap aan te schuiven. Het interieur heeft een huiselijke, maar stoere sfeer met mooie wanddecoraties, industriële lampen en veel groen.

Tegenover station Tilburg Reeshof vind je lunchroom Da’s andere koek. Je geniet er van een lekker ontbijtje of een uitgebreide lunch, maar ook voor een kopje koffie met lekkernij kun je hier terecht. Er wordt veel gebruik gemaakt van biologische- en streekproducten. Tevens is de locatie een leer/werkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking.

Gastrobar 6 is een gastrobar zoals deze bedoeld is. Ze combineren gastronomie met gezelligheid in een prachtige setting. Je kunt bij Gastrobar 6 terecht voor een goed glas wijn, een lekkere gin-tonic of een heerlijke cocktail aan de mooie bar. Bij alle gerechten op de kaart kan een bijpassend glas wijn besteld worden.

Bij Eetbar DIT kun je de hele dag genieten van lekkers: ontbijt, lunch, diner en een lekkere borrel. Dankzij de centrale ligging in het centrum van ‘s-Hertogenbosch is Eetbar DIT goed te combineren met een middag shoppen of een avondje stappen. Zonder poespas, gewoon goed en lekker eten.

Bij Gossimijne kun je terecht voor een uitgebreide menukaart. Het restaurant staat bekend om haar tapas of onbeperkte reis door de culinaire wereld. Per gang kun je twee gerechten naar keuze bestellen om zo van de gehele kaart te kunnen proeven. Het restaurant ligt aan de rand van het centrum, maar is zeer goed bereikbaar. De locatie kijkt mooi uit richting de Bossche Broek.